Cătălin Ștefănescu, campion național și balcanic la culturism, a fost găsit mort la doar 29 de ani

Federația Română de Culturism și Fitness este în doliu după ce, duminică dimineață, Cătălin Ștefănescu, campion național și balcanic la culturism, a fost găsit fără suflare.

La doar 29 de ani, Cătălin Ștefănescu s-ar fi înecat în timp ce se afla la pescuit, scrie gazetadambovitei.ro. Se pare că tânărul s-ar fi înecat, în circumstanţe încă neelucidate. Cătălin ar fi împlinit 29 de ani săptămâna viitoare.

Prietenul lui l-ar fi găsit pe Cătălin fără suflare

Duminică dimineaţă, Cătălin a mers împreună cu un prieten la pescuit pe lacul de la Lazuri, în județul Dâmbovița. După câteva ore, bărbatul care îl însoţea a plecat până acasă, pentru a aduce ceva, însă când s-a întors l-a găsit pe sportiv înecat, conform stirile kanal D.


În ciuda apelului la 112 şi a sosirii rapide a ambulanţei, bărbatul nu a mai putut fi salvat. “În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în timp ce s-ar fi aflat la pescuit pe un lac din Lazuri, ar fi fost găsit înecat”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

El era căsătorit şi avea o fetiţă. Pe lângă activitatea de sportiv de performanţă, tânărul mai era şi antrenor personal de fitness. Tânărul avea o viață activă și petrecea mult timp în sala de fitness

Cătălin a fost prezent în paginile revistei Municipiul Târgoviște nu doar datorită performanțelor în sport, ci și datorită caracterului său exemplar, modestiei și bucuriei pe care o avea atunci când se afla în sala de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *