O noua participare a baschetbalistilor de la Politehnica la Campionatele Nationale 3×3

CS Politehnica Iasi a intrat în vâltoarea Campionatelor Naționale de baschet 3×3 cu etapa a III-a, desfășurată la acest sfârșit de săptămână, la București. Medaliată cu bronz anul trecut, formația de seniori, alcătuită din Alexandru Pădineanu, Horia Dragoslav, Liviu Rotariu, Shadi Nassouh a ieșit din faza grupelor, dar a cedat în optimi cu Știința București (viitoarea câștigătoare a competiției) și s-a clasat pe locul paisprezece în clasamentul final, din 28 de echipe.

Iasul a mai avut o echipă masculină, la U18, alcătuită din Ady Popa, Elias Roșu, Iustin Vătavu și Vlad Turtă, dar n-a ieșit din grupă și s-a clasat a douăsprezecea din 16 echipe.

Remarcăm revenirea în competiție și la feminin, unde acum doi ani, în colaborare cu CSS „Unirea” Iași, echipa Under 18 devenea vicecampioană națională. Medaliatele de atunci, Adelina Niță, Iustina Hurmuz, Carla Tololoi, Ștefana Hurmuz, au jucat acum la Under 21 și au ocupat locul al doilea din patru echipe prezente.

La senioare, Daria Ichim, Ancuța Iftime, Timeea Ioana și Mara Butnaru n-au ieșit din grupă și s-au clasat pe locul șapte din șapte formații participante.

Formațiile CS Potehnica Iasi sunt pregătite de antrenorii Gabriel Clapon, respectiv Emilia Marian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *