Despre

Tele M Iasi Regional, primul post privat de televiziune din Iaşi, a fost înfiinţat în anul 1991. În cei peste 30 de ani de emisie, programele noastre s-au impus prin obiectivitate şi preocupare pentru problemele comunităţii. Jurnaliștii care au contribuit la consolidarea a ceea ce numim astăzi brand-ul Tele M, nume care s-au impus în presa românească prin profesionalism, au primit, în decursul vremii, premii şi distincţii onorante pentru materialele difuzate de postul nostru. Reportajele, anchetele, jurnalele de ştiri, dar şi emisiunile educative, cele de divertisment sau de cultură au impus Tele M-ul între preferinţele ieşenilor.

Serviciul de programe de televiziune: TELE M

TELE M apartine Societatii comerciale TELE M SRL, J/22/1079/1992; CUI RO 1969117;  sediul social in Iasi, Str. Hatman Sendrea nr. 42B, judetul Iasi.

Zona de difuzare : Regionala, Judetele Iasi, Suceava, Botosani, Vaslui, Neamt, Bacau, Galati, Vrancea 

Modalitatea de difuzare : retele de comunicatii electronice

Numele reprezentantului legal : Cristian Stanciu

Structura actionariatului: Fundatia Ecologica Green “Education” 59,5 % si

Dobasu Aurel 40,5 %.

Numele persoanei care își asumă responsabilitatea editoriala: Cezar Florin Floristeanu – director

Coordonatele furnizorului de servicii mass-media, adresa de poștă electronică și a site-ului de internet unde poate fi contact:  office@telem.rowww.telem.ro 

Lista publicatiilor editate de persoana juridica respectiva si lista celorlalte servicii de programe pe care le asigura – nu detine si nu editeaza publicatii.

Organismele de reglementare competente: Consiliul Național al Audiovizualului – www.cna.ro

Licență Audiovizuală: TV-C 722.3/23 aprilie 2015 – eliberată la data de 08 martie 2018

Telefon : 0332/44.44.51