Zvonuri infirmate

Sharing is caring!

Renuntarea de catre TAROM la curse care decoleaza de la Iasi este infirmata de conducerea Aeroportului. Sefii acestuia spun ca nu au primit nicio instiintare oficiala in acest sens, chiar daca s-a afirmat ca primele zboruri vor fi suspendate din martie.

Concret, este vorba de curse aeriene catre Torino si Madrid. Decizia vine dupa ce si o companie low-cost care opera la Iasi a renuntat la zborurile catre Timisoara. Oficialii Aeroportului Iasi spun insa ca nu au primit nicio instiintare oficiala.

„Avand in vedere zvonurile aparute in media , referitoare la decizia operatorului TAROM de a anula un numar de rute deservite pe Aeroportul Iasi , va comunicam ca nu am primit o notificare oficiala in acest sens. In conformitate cu politica de comunicare a regiei ne obligam sa aducem in atentia publica doar informatii asumate oficial. Orice modificare a programului de zbor cunoscut va fi adusa la cunostinta cu promptitudine”, se arata intr-un comunicat semnat de directorul general al Aeroportului International Iasi, Monica Nichitus.

shares