Zmei pe sosea linistiti in arest

fenomen_furturi_masini_extinde_ong_politie

In jurul orei 12.00, poliţiştii Postului de Poliţie Ţibăneşti au  constatat că pe DJ 248 A, pe raza satului Domniţa a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două auto.

Din verificările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că un tânăr, de 26 ani ar fi condus un autoturism pe drumul public pe raza com. Ţibana, fără a deţine permis de conducere, iar la scurt timp la volanul aceluiaşi auto ar fi trecut un bărbat, de 54 ani, care însă ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi ar fi intrat în coliziune cu un auto care ar fi circulat regulamentar din sens opus.

Din accident nu au rezultat victime omeneşti. Bărbatul de 54 ani a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge .

În cauză a fost  întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuz sau sustragere de la recoltare de probe biologice şi conducerea unui auto sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Ieri, cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei, instanţa dispunând arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.