Ziua Transportatorului Public

foto_tramvai

Angajaţii Companiei de Transport Public Iasi s-au sarbatorit prin munca. Cel mai mare transportator din judeţ, care asigura atât transport urban cât şi suburban, prin intermediul autobuzelor, microbuzelor şi al tramvaielor, si-a deschis astazi portile pentru toti cei care au vrut sa-si felicite transportatorii.

La multi ani, dragii nostri transportatori! Faceti parte din familia noastra largita si astazi, 8 iunie, mai mult ca niciodata, e momentul sa va multumim!

Compania de Transport Public Iasi a organizat astazi un eveniment pe placul celor mici si care a ajuns si la sufletul celor mai mari.

De la ora 11.00 actori de la Ateneul din Iași au prezentat spectacolul pentru copii „Păcală și Tândală” in regia lui Andrei Ciobanu.

Dupa spectacol, s-au premiat cele mai bune desene ale concursului care, în acest an, a avut ca temă „120 de ani de transport electric cu tramvaiul în Iași”. Tot astazi, de Ziua Transportatorului, incepand cu ora 16.00 a avut loc un flash mob susținut de către dansatorii de la „The SKY”, în stațiile: Universitate, Piața Unirii, Palatul Culturii, Podu Roș, Minerva, Moara de Foc.