Ziua Europei, sărbătorită de PSD la Iași

PSD

Liderii social democraţi au venit astazi la Iaşi, pentru a participa la un miting dedicat Zilei Europei. Peste 20 000 de persoane, din toate judetele Moldovei, au sosit cu autocarele, cu trenul sau cu masinile personale si au impanzit orasul inca de la amiaza.

Şeful PSD, Liviu Dragnea a ajuns in Piata Unirii in jurul orei 16 fiind primit de catre liderii ieseni, Maricel Popa si Vasile Citea. Dupa o baie de multime, Dragnea si-a inceput discursul in fata oamenilor in jurul orei 17.30.

„Vad ca suntem multi, mai multi decat si-au inchipuit unii ca am putea fi si ii salut de aici pe toti fiii Moldovei, urmasii ei, bravi si curajosi, care ne-au invatat secole la rand ce inseamna patria”, a declarat Liviu Dragnea – presedinte PSD.

Piata Unirii a fost inconjurata de contestatari ai presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Printre ei s-au aflat si membrii ai comunitatii “rezist” din capitala. In mesajul sau, Dragnea i-a catalogat drept “derbedei” si fara Dumnezeu. Liderul PSD nu a ezitat sa-si atace si adversarii politici. In plus, seful Partidului Social Democrat a scos in evidenta proiectele implementate de Guvernul PSD.

„Noi guvernam pentru romani, noi crestem economia, crestem pensiile, salariile, veniturile medicilor, ii aducem in tara pe medicii plecati, redam demnitatea dascalilor, marindu-le lefurile. Crestem speranta de viata, modernizand si construind spitale. Investim in infratructura locala, ducem la sate, apa, canalizare, gaze si Internet”, a completat Liviu Dragnea.

Cat despre sustinatorii PSD si acestia au asteptari mari de la liderii lor.

„Vreau ca Romania sa se indrepte spre bine, sa dispara hotia lui Iohannis, a tortionarilor, a comunistilor si vreau o justitie dreapta nu selectiva”, ne-a spus un simpatizant PSD.

„Dorinta noastra este sa fie bine pentru tineretul din ziua de azi care iau calea strainatatii pentru o viata mai buna. De vreme ce suntem cu PSD-ul, promisiunile facute si ce a realizat pana acum, pentru mine in special ca si pensionar, consider ca suntem pe calea cea buna. Bineinteles ca niciodata nu vei putea multumi pe toata lumea dar speram sa ne reprezinte cu demnitate si avem incredere in ei”, a adaugat un pensionar.

Mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza caldurii. Fortele de ordine au delimitat perimetrele din Piata Unirii astfel incat manifestarea sa se incheie fara incidente.