Ziua Eroilor, sărbătorită la Iași

coroane

În semn de recunoştinţă pentru eroii patriei care au căzut în Primul Război Mondial,  in Romania, astazi este Ziua Eroilor, în Ziua Înălţării Domnului. In intreaga tara, vor avea loc manifestari in acest context. La Iasi, ceremonia de depunere de coroane şi jerbe de flori, va avea loc  la ora 12.30, în cimitirul de onoare de la Mausoleul Galata Iaşi.

„Politistii  Secţiei nr. 6 Poliţie Iaşi împreună cu partenerii vă invită să participați la ceremonia de depunere de coroane şi jerbe de flori cu ocazia Zilei Eroilor, care va avea loc joi, 6 iunie 2019, la ora 12.30, în cimitirul de onoare de la Mausoleul Galata Iaşi.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului educaţional Onoare Eroilor Noştri 2019, desfăşurat de poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Iaşi, pentru comemorarea şi cinstirea eroilor din Primul Război Mondial, înhumaţi în cimitirul de onoare de la Mausoleul Galata Iaşi. Elevii scolilor participante vor sustine prezentari referitoare la semnificatia Zilei Eroilor.”, a declarat ag.Ioana Bustiuc, purt.cuv. IPJ Iasi.