Zilele turismului la Miroslava

Sharing is caring!

“Zilele Turismului la Miroslava”, eveniment ajuns la cea de-a VI-a ediţie, va avea loc in acest week-end. Maine si poimaine se vor vizita obiectivele turistice ale comunei, vor fi organizate numeroase evenimente sportive, dar şi momente artistice susţinute de Taraful Lăutăresc din Chişinău, cât şi de interpretul de muzică populară din Republica Moldova, Ion Paladi.

Ziua de 15 septembrie va începe cu vizitarea obiectivelor turistice din Comuna Miroslava – precum şi momente cultural artistice de valorificare a datinilor populare -Asociaţia Ciurbeştenii, elevii Şcolii „Dimitrie Anghel” Corneşti, Ansamblul „Slobozia” – Voineşti. Tot sambata, vor avea loc şi competiţii sportive variate.

Duminică, 16 septembrie, toţi cei care doresc să descopere Miroslava şi împrejurimile sale de pe bicicletă, sunt aşteptaţi la punctul de plecare – Centrul de informare Turistică, incepand cu ora 10 pentru o incursiune de neuitat. Seara de duminca va aduce o petrecere campeneasca si un foc de artificii.
“Zilele Turismului la Miroslava” sunt parte integranta a proiectului „Promovarea produselor turistice natural şi antropice din comuna Miroslava, judeţul Iaşi, prin acţiuni integrate de marketing şi comunicare”.

shares