Zilele Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi urmează să se desfăşoare ȋn format online webinar

Zilele Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi urmează să se desfăşoare ȋn perioada 21 – 26 martie 2022 ȋn format online webinar.
Instituţia medicală ieseană sărbătoreşte în perioada 21-26 martie 2022 o mică istorie de educaţie medicală de calitate prin organizarea ediţiei jubiliare cu numărul 20 a Zilelelor Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi.

Aproximativ 1500 de medici din diferite specialităţi, dar şi fizioterapeuţi vor participa la lucrările celei de-a XX-a ediţii a Zilelor Spitalului Clinic de Recuperare ce se vor desfăşura ȋn format online webinar.

Punctul central al manifestărilor este reprezentat de Conferinţa “Recuperarea: realizari si dificultati”, care va fi acompaniată de ȋncă 5 cursuri si workshop-uri din specialităţile cardiologie, audiologie, ORL si ortopedie, toate aceste manifestări fiind evaluate cu un numar important de puncte de Educaţie Medicală Continuă (credite EMC) de către Colegiul Medicilor din România.
“Nu există lucruri mai de preţ decât sănătatea oamenilor, iar Spitalul Clinic de Recuperare Iaşi are o istorie lungă şi foarte prestigioasă atât în punerea la dispoziţia pacienţilor de servicii medicale de foarte bună calitate, cât şi în instruirea în permanenţă, prin programele şi acţiunile de educaţie medicală, de noi profesionişti capabili să asigure nivelurile de excelenţă necesare pentru a răspunde provocărilor medicale ale sec XXI. Dezvoltările tehnologice realizate în permanenţă în cadrul instituţiei, dar şi achiziţionarea unor echipamente performante realizată în ultima perioadă, cum ar fi un aparat exoschelet pentru membrele superioare, un sistem robotizat pentru recuperarea membrului superior şi un sistem robotizat pentru susţinerea pacienţilor în mers şi redobândirea echilibrului, destinat pentru evaluarea şi reabilitarea mersului pacienţilor şi evaluarea online a parametrilor mişcării, care vor fi operate de specialiştii de înaltă calificare din cadrul Spitalului vor reprezenta în permanenţă motivaţii puternice pentru menţinerea la cote înalte a educaţiei medicale ştiinţifice la Spitalul Clinic de Recuperare Iaşi”, a declarat Ec. Carmen Cumpăt, Managerul Spitalului Clinic de Recuperare Iaşi şi Preşedintele Conferinţei.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!