Zilele comunei Movileni, sărbătorite cu fast

WhatsApp Image 2022-09-05 at 16.57.00

Sărbătoare mare la Movileni. Localnicii s-au strâns pe terenul de sport, unde au sărbătorit a 21-a ediție a zilelor comunei. Muzica populară, ușoară și teatru pentru copii au fost doar câteva dintre surprizele pregătite de reprezentanții primăriei Movileni.

Mâncare tradițională, momente artistice și distracție pe gustul tuturor. Astfel, și-au petrecut weekendul localnicii comunei Movileni. Ieri, în jurul amiezii, reprezentanții primăriei au început programul dedicat zilelor comunei cu momente de dansuri populare, muzică și teatru pentru copii.

„După doi ani de pandemie vă dați seama că lumea este dorită să iasă, să mai socializeze și ce le-am pregătit oamenilor va fi super ok și cred că cel mai important este ca oamenii să se simtă bine, să vină să vadă că cineva totuși se gândește și la ei. Acel cineva suntem noi, Consiliul Local, sponsorii, cărora vreau să le mulțumesc pe această cale. Am vrut să facem ceva, ce nu a mai fost și eu cred că m-am achitat de sarcini. Pot spune că ceea ce vedeți dumneavoastră astăzi aici e munca de vreo trei săptămâni, a declarat Dan Hodoroabă, primar comuna Movileni.

De asemenea, autoritățile locale au pregătit și surprize pentru cuplurile care au aniversat 50 de ani de căsătorie. Aceștia au primit diplome, mici cadouri, iar doamnele au primit flori. Vizibili emoționați, Petru și Maria ne-au mărturisit că rețeta unei căsnicii îndelungate este încrederea, comunicarea și respectul.

Petru Baltaru, localnic:

„R: Cum au fost 50 de ani de căsătorie cu soția?

L: Foarte buni. Mai sunt și necazuri, oricum.

Cum vă simțiți astăzi după ce ați fost premiat pentru 50 de ani de căsătorie?

L: Foarte bine. Și le mulțumesc tuturor pentru tot ce fac în comună.

R: Când ați luat-o în căsătorie pe soție, v-ați gândit că o să ajungeți aici?

L: Nu m-am gândit. Aici, cât vrea domnul.

Baltaru Maria, localnic:

„Care este secretul unei căsnicii îndelungate?

L: Încredere și chiar dacă sunt greutăți, trebuie să mergem înainte. Noi așa am învățat. Trebuie să trecem și prin bucurii și prin supărări.”

Programul sărbătorii comunei Movileni s-a încheiat cu un foc de artificii.