Zilele comunei Miroslava. Mai mulți artiști cunoscuți vor urca pe scenă

304744087_437029601792579_710362953443734610_n

În perioada 8-10 septembrie va avea loc a VIII-a ediție a Zilelor Comunei Miroslava. Pe scena amplasată în centrul comunei (zona terenului de sport din Balciu) vor urca atât artiști locali, cât și vedete cunoscute la nivel național. Programul va include și activități culturale și sportive.

Deschiderea oficială va avea loc joi, 8 septembrie, la Family Market. În jurul prânzului, în Balciu va fi deschisă zona de alimentație publică, atmosfera urmând a fi animată de Alina Eremia, Ribana Band, Biatrice Duca, Ansamblul Ciurbeștenii și Maria Boampă.

Vineri, 9 septembrie, programul va începe cu o serie de concursuri sportive și manifestări educaționale. Momentele dedicate (în special) copiilor vor fi completate de cele de animație și magie. Seara vor încânta publicul Margareta Clipa, Viorica Macovei, Aurel Niamțu, Zenovia Olaru, Andra Andriucă și Paul Tihan, Loredana Colotin, Mura Turcu, Corul DoReMi și Ansamblul Folcloric „Floare de Bujor”.

Sâmbătă, 10 septembrie, programul artistic va debuta cu un moment de dans realizat de Quasar Dance și va continua cu un recital al Teodorei Ciubotariu. Serbările comunei se vor încheia cu vedetele VUNK, Nicole Cherry și Lino Golden, precum și cu un scurt program de artificii.

În fiecare dintre cele trei zile zona de alimentație publică se va deschide la ora 12.00, iar programul artistic se va încheia la ora 22.00.