Zile pline de distracție la Movileni

Weekend plin de distractie la Movileni. Autoritatile locale se pregatesc pentru organizarea zilelor comunei. Acestea au pregatit momente artistice la care sunt asteptati invitati pe masura. De asemenea, cuplurile care implinesc 50 de ani de la casatorie vor fi premiate de primarul comunei. Evenimentele incep sambata seara si se termina duminica noaptea.

Dan Hodoroabă – Primar Movileni

„Ca in fiecare an, la inceputul lunii septembrie organizam zilele comunei Movileni, iar de la an la an dorim sa inbunatatim aceste zile prin artisti, prin toate lucrurile pe care le facem pentru a organiza o asemenea sarbatoare. Noi zicem ca anul acesta va fo mai reusita ca anul trecut.

Pe data de 2 septembrie, sambata vom avea pe terenul de sport de la Larga Jijia o discoteca in aer liber pentru cei tineri, iar festivitatile incep duminica de la ora 13 vom incepe in forta.

Deci la ora 13 vom face o slujba cu preotii din comuna. Adica dumnealor vor tine o slujba, dupa care vom coninua programul care va incepe efectiv la 13:45 si vom da drumul la program.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *