Zile pline cu mitinguri electorale si manifestari publice. Chirica indeamna la calm

piata unirii

Primarul Iasului solicită participanților la mitingurile electorale care vor avea loc in aceasta saptamana să respecte legea. Maine, de la ora 14.30 in Piata Unirii va fi organizat un miting electoral al PSD iar sambata, un miting al PNL. Agenda completa a evenimentelor:

– joi, 9 mai, de la ora 10.00, în Piața Independenței (pe bulevardul cu același nume), Primăria Municipiului Iași și Garnizoana Iași vor organiza o serie de manifestări oficiale pentru a marca Ziua Europei, a Independenţei României şi sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial.

– joi, 9 mai, între orele 14.30 și 19.00: miting electoral organizat de Partidul Social Democrat, în Piața Unirii;

– joi, 9 mai, între orele 17.30 și 18.30: lanț uman organizat de Daniel Mihai Amarandei, în jurul Palatului Culturii. Evenimentul este dedicat importanței Zilei Europei;

– sâmbătă, 11 mai, între orele 16.00 și 20.00: miting electoral organizat de Partidul Național Liberal, în Piața Unirii;

– duminică, 12 mai, între orele 18.00 – 21.00: o adunare publică în Piața Unirii, urmată de un marș pe traseul Piața Unirii – bulevardul Ștefan cel Mare Sfânt – intersecție cu strada Anastasie Panu (pe prima bandă de circulație în direcția de mers). Cererea a fost depusă de Daniela Mitrofan și Anca Cornelia Aradei, evenimentul fiind un protest împotriva modificării legilor justiției.