Zeci de tineri din Reşiţa au asistat la o bătaie ca în filme între două eleve, în timp ce vecinii au filmat cu telefoanele de la geamuri

Zeci de copii din Reşiţa s-au adunat, seara trecută, în faţa unui bloc din oraş pentru a asista la o bătaie dintre două eleve. În timp ce fetele se agresau reciproc, vecinii au filmat cu telefoanele de la geamuri, iar ulterior imaginile au ajuns pe Facebook.

Tinerii s-au adunat într-un cerc imens și priveau lupa dintre cele doua fete. Doar cațiva tineri au intervenit pentru a le separa pe eleve.

Filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare. Cel mai probabil, cele două tinere vor da explicații în fața autorităților care vor urma să stabilească cum s-a întâmplat întregul scandal. Încă nu este cunoscut motivul pentru care cele două tinere s-au luat la bătaie. 

În urma imaginilor apărute în mediul online, cu privire la faptul că două persoane sunt implicate într-o altercație, în municipiul Reșița, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin este abilitat să comunice următoarele:

La Poliția Municipiului Reșița nu a fost depusă nici o sesizare a vreuneia dintre părțile implicate.

Nu au fost primite apeluri prin SNUAU 112 cu privire la aspectele sesizate.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea identității persoanelor implicate și a stării de fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *