Zeci de proiecte imobiliare, vile si hale de productie vor fi votate miercuri de consilierii locali

Consilierii locali vor dezbate, miercuri, 27 martie, 20 de proiecte privind aprobarea unor planuri urbanistice zonale (PUZ), acestea vizând construirea a câtorva zeci de blocuri, aproape 100 de vile, trei hale de producție și o stație ITP.

În primul rând este vorba despre proiectul cu 14 blocuri [12, 15 și 20 de etaje]. Alte blocuri cu regim mic de înălțime, în trei proiecte distincte, sunt propuse pentru zonele Bucium și Moara de Vânt, conform apix.
Printre investițiile propuse se numără și unele care au fost retrase sau amânate în ședințe precedente ale Consiliului Local. În principal este un proiect cu 45 de vile în Dealul Crăițelor (Bucium) și unul cu 30 de vile în zona Cârlig-Popricani. Alte peste 20 de vile fac obiectul a 9 proiecte de PUZ, cu beneficiari distincți, individuali sau grupuri de persoane.

Zeci de proiecte imobiliare, vile si hale de productie vor fi votate miercuri de consilierii locali

Investițiile ce vor fi discutate în plen nu presupun doar funcțiunea de locuire: unele proiecte de hotărâre vizează amenajarea de hale de producție, a unui centru social și a unei stații ITP în zone precum CUG și șos. Iași – Tomești.

Una dintre hale aparține belgienilor de la IG Watteeuw. „Se propune realizarea unei constructii care să integreze spații de producție – funcțiuni necesare extinderii și optimizării fluxului tehnologic, dotării cu noi linii de producție, precum și spații de birouri proprii, spații de depozitare”, se precizează în proiectul urbanistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *