Zeci de mii de studenti, iau cu asalt Campusul Tudor Vladimirescu

Sharing is caring!

Cateva zeci de mii de studenti vor lua cu asalt Iasul peste cateva zile, in cautarea unui loc de cazare in campusurile studentesti. In general, acestea sunt preferate de tinerii care nu-si permit inchirierea unui apartament in oras pe perioada anului universitar.

“E o perioada nu neaparat grea, ci destul de aglomerata si incarcata, cu care de acum suntem obisnuiti in fiecare an. In perioada 25-28 septembrie vor fi 4 zile pline de activitatea in campus in care toata lumea vine cu bagajele de acasa, sa isi mute lucrurile, sa isi faca camera cat mai frumoasa. Am inceput deja inclusiv din acaeste zile, cu studentii care au primit pre-cazare si ne referim la aproximativ 700 de studenti care au ramas in camine pentru ca au lucrat pe timpul verii.”, a declarat Bogdan Budeanu, director DSS.

Campusul Tudor Vladimirescu are 8000 de locuri de cazare, in 21 de camine, iar tarifele sunt acceptabile pentru orice buzunar.

“Tarifele de cazare sunt cele mai bune, nu neapart din Iasi, cin din toata tara, din toate celelelalte centre universitare sunt situatie intre o valoare de 135 si 150 de lei, cu mici expectii de 180 de lei si 230 de lei, acolo vorbim deja de garsoniere pentru doctoranzi sau studentii familisti. Peste 75% din tarifele la peste 75% dintre student sunt intre 135 si 150 de lei, fara a se adauga orice alt tip de taxa, adica toate celelalte taxe fiind suportate de universitate.” a adaugat Bogdan Budeanu, director DSS.

shares