Zborul din Zakynthos a fost amânat de mai multe ori până a ajuns ieri la Iași. Ce s-a întâmplat?

Mai mulți ieșeni s-au arătat revoltați, după ce zborul din Zakynthos a fost amânat de mai multe ori până a ajuns ieri la Iași. Pasagera a așteptat mai multe ore în aeroportul din Zakynthos. Zborul de ieri (4 iulie) spre Iași, operat de compania aeriană HiSky a fost modificat de mai multe ori, fără ca pasagerii să fie anunțați în vreun fel. 

Inițial, în urma unei modificări, aceștia trebuiau să plece din Zakynthos cu 12 ore mai târziu (5 iulie, ora 00:20),  spre deosebire de cum apărea pe bilet (4 iulie, ora 11:55).  Mai departe au urmat modificări de zbor pe tabloul aeroportului, conform Ziarul de Iasi.

,,Noi suntem în Zakynthos, trebuia să plecăm spre Iași astăzi la 11:55 ziua, zborul fiind operat de HiSky. Tour-operatorii care gestionează charterul sunt doi: Karpaten și Dertour. S-a efectuat o modificare și de la 11:55, 04 iulie, ne-au dus la 00:20, pe data de 5 iulie. Deci la prima modificare trebuia să plecăm după 12 ore mai târziu față de bilet. Ulterior, ne-au spus dimineață ca e pe răspunderea noastră la ce oră ajungem la aeroport. Mesajul oficial era că vom zbura după 12 ore, dar ei nu au mai asigurat transferul la aeroport. Adică dacă noi nu luam un taxi dimineață, deși știam ca avem zbor peste 12 ore, pierdeam zborul care nu ne-a mai fost anunțat telefonic, ci doar puteam vedea modificările în aeroport. Am ajuns la aeroportul din Zakynthos în jurul orei 10:45 azi dimineață, ca să constatăm de atunci că orele au fost din nou și din nou modificate”, a declarat pasagera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *