Zâmbet în dar, toți copiii au nevoie de protecție

foto_copii

Astazi, in Sala Mare din Palatul Roznovanu, echipa „Salvati Copiii Iasi” alaturi de partenerii implicati in proiectele privind protectia copilului in familie si in societate, ne-a chemat inca o data la solidaritate si responsabilitate sociala. Gala „Zambet in dar” 2018 va avea loc joia viitoare, pe 15 noiembrie, si isi propune sa sprijine 120 de copii din cele trei centre educaționale ale organizației iesene.

Copiii care vor primi ajutor provin din familii defavorizate și prezintă risc ridicat de abandon școlar.

Echipa „Salvati Copiii” Iasi sustine ca nu ar trebui sa existe loc pentru discriminarea copiilor sau pentru abuzul si exploatarea lor. Nici un copil nu ar trebui sa traiasca in saracie. Dezvoltarea unui copil trebuie asigurata si incurajata prin educatie, asistenta medicala si alte servicii care sa ii ofere cel mai bun start in viata. Gala „Zambet in dar” e o ocazie pentru comunitate sa dea dovada de generozitate si compasiune.

Evenimentul prin care impreuna vom putea schimba in bine viata copiilor aflati in dificultati majore va avea loc pe 15 noiembrie la Teatrul National „Vasile Alecsandri” din Iasi de la ora 17.00 si va impleti artele cu bucuria de a darui. Pe scena si-au anuntat prezenta actorii Trupei IDIOT iar spectacolul „Cum să distrugi o piesă”, comedia anului 2017 pe Broadway, va fi jucat jucat în premieră la Iași.