“Worldstreet”- Petiţie pentru drumuri mai bune

Sharing is caring!

Din cauza tragediilor intamplate ieri in județul Iași, reprezentanții Asociației pentru Protecția Rutieră ”Worldstreet” au trimis o petiție către autoritățile locale, cerând să se implice mai mult pentru a îmbunătăți infrastrucura rutieră. Petitia se adreseaza prefectului Marian Serbescu si presedintelui CJ, Maricel Popa.

Petitia echipei “Worldstreet” incepe dur dar realist:
“Noi, ieșenii, ne-am obișnuit să întâlnim moartea pe străzi. În fiecare an, drumurile din Iași și regiunea de est a României își iau tributul în vieți omenești. În drumul lor grăbit către rezolvarea problemelor, oamenii uită de siguranța proprie și a celor de lângă ei.” se arata in Petitia “Worldstreet”.

Echipa “Worldstreet” mai adauga ca sute de șoferi care au trecut pe lângă cele două accidente groaznice care au avut loc în aceeași zi pe drumul European au putut vedea scene macabre care le-au dat fiori reci. Corpuri zdrențuite întinse pe asfalt, carcase de mașini parcă lovite de obuze de tanc.

“Pe drumurile din Iași, moartea trage la sorți oameni din toate regiunile estice: Suceava, Bacău, Neamț, Botoșani, Vaslui. Aceștia devin repede o statistică. Noi, ieșenii, ne-am obișnuit să întâlnim moartea pe străzi”. Echipa “Worldstreet”

shares