WIZZ AIR oferă 100.000 de bilete gratuite pentru refugiații ucrainieni

wizz air

Wizz Air anunță că îi va sprijini pe refugiații ucraineni, oferindu-le 100.000 de bilete gratuite pentru toate zborurile către Europa continentală care decolează din țările învecinate Ucrainei (Polonia, Slovacia, Ungaria, România), pentru a îi ajuta pe refugiați să ajungă la destinații, oricare ar fi acestea. Totodată, au fost adăugate deja aeronave mai mari și zboruri suplimentare dinspre țările aflate la graniță către Europa, pentru a sprijini circulația refugiaților, în funcție de nevoi.

Pentru că mulți refugiați au început deja să migreze și ar putea fi blocați în alte locații, compania aeriană va oferi, de asemenea, un tarif de ajutorare de 29,99** euro pentru toate celelalte zboruri (mai puțin destinațiile Emiratele Arabe Unite, Islanda și Insulele Canare, unde tariful special este de 69,99** euro).

Refugiații ucraineni care doresc să rezerve un zbor o pot face accesând https://wizzair.com/#/rescue. Cele 100.000 de locuri gratuite și tarifele de ajutorare vor fi disponibile pentru călători pe tot parcursul lunii martie.

Pasagerii vor trebui să furnizeze numărul pașaportului/cărții de identitate ucrainene în momentul rezervării și să prezinte pașaportul/cartea de identitate ucraineană la check-in.

Clienții sunt în continuare încurajați să verifice site-ul companiei, deoarece pot fi disponibile tarife mai mici. Este important ca toți refugiații ucraineni să aibă acces la călătorii la prețuri accesibile, indiferent de locul în care se află în această perioadă de criză.

„Inimile noastre sunt alături de poporul ucrainean în această criză. Ne asumăm angajamentul de aajuta cât mai mulți refugiați ucraineni să ajungă într-un loc sigur, motiv pentru care le vom oferi 100.000 de locuri gratuite din țările de graniță și tarife speciale de ajutorare pentru toate celelalte zboruri. Am văzut deja eforturi umanitare mari pe teren ale oamenilor noștri din întreaga rețea, iar compania li se alăturăpentru un impact cât mai mare. Ne dorim să le oferim refugiaților o călătorie sigură și primitoare”, a transmis József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

*Bilete gratuite:

Numărul indicat de bilete (100.000) la prețul de 0 EUR se aplică până la limita disponibilității pentru zborurile selectate cu plecare în martie 2022. Este inclus un bagaj de mână (maximum 40x30x20cm). Geanta cărucior și fiecare bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe https://wizzair.com/#/rescue.

**În ceea ce privește tarifele de 29,99 EUR și 69,99 EUR

Preț pe un segment, inclusiv taxa de administrare. Este inclusă o geantă de mână (maximum 40x30x20cm). Geanta cărucior și fiecarebagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe https://wizzair.com/#/rescue.