Wizz Air anunță două noi rute din România către Madrid și Bruxelles

WizzAir

Wizz Air a anunțat introducerea a două noi rute din România către Spania și Belgia. Românii pot călători de acum de la Iași către Madrid, Spania, în zilele de joi și duminică, începând cu 2 decembrie. Iar un alt zbor va pleca din Suceava către Bruxelles, Belgia, în fiecare marți și sâmbătă, începând cu 4 decembrie.

Andras Rado, Corporate Communications Manager al Wizz Air: „Suntem încântați să anunțăm extinderea rețelei noastre de rute din România spre Spania și Belgia, cu două noi zboruri cătreMadrid și Bruxelles. Prin aceste noi rute le oferim românilor mai multe destinații la tarife ultra-reduse. Așteptăm cu nerăbdare să îi întâmpinăm pe primii pasageri ce vor călători spre aceste destinații importante din Europa de pe aeroporturile din Iași și Suceava.”

Aceste noi rute vin în completarea zborurilor deja operate de pe aeroporturile din România către destinații din Spania și Belgia. Biletele pentru cele două rute sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând de la 99 RON.

Compania aeriana a implementat măsuri stricte de sănătate și igienă pentru protecția pasagerilor și echipajul. Filtrele HEPA din fiecare aeronavă Wizz Air filtrează 99.97% dintre virusurile și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air respectă reglementările de distanțare fizică, sprijină un mediu ultra-curat la bordul aeronavelor și reduc orice interacțiune sau contact fizic neesențial dintre oameni.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.