Wizz Air a apelat la politia norvegiana dupa ce a suprarezervat un zbor spre Bucuresti iar un roman cu bilet valabil nu a vrut sa paraseasca aeronava

Un zbor Wizz Air suprarezervat, de la Oslo la București s-a confruntat cu o situație tensionată când trei pasageri au rămas fără locuri după finalizarea îmbarcării. Doi pasageri au părăsit voluntar avionul Wizz Air Malta la sosirea poliției, dar un bărbat în vârstă de 60 de ani a refuzat să plece, declarând că avea un bilet cu loc rezervat.

În cele din urmă, poliția l-a îndepărtat, provocând huiduieli puternice din partea celorlalti romani. Unii pasageri români aflați la bord s-au oferit să aștepte următoarea plecare dacă sunt compensați, dar Wizz Air nu a oferit nicio ofertă. Zborul a plecat cu trei ore și jumătate întârziere.

Celor doi pasageri care au părăsit zborul li s-a oferit cazarea la hotel și urmau să călătorească cu următorul zbor, două zile mai târziu. Wizz Air nu a răspuns la întrebările mass-media de a comenta situatia, noteaza aviation24.be

Consilierul juridic al Consiliului Consumatorilor sugerează că, în special companiile low-cost, suprarezervă în mod deliberat zboruri, așteptându-se ca unii pasageri să nu se prezinte. Pasagerii cărora li s-a refuzat îmbarcarea din cauza suprarezervării au dreptul la despăgubiri, care include un nou zbor și posibile hrană și cazare la hotel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *