Weekend cu “ Iași Guitar Festival”

foto_guitar_festival

In acest weekend, la Iasi, se va desfasura cea de-a XI-a ediție a IAȘI Guitar Festival, un eveniment unic în țară. Festivalul inedit va cuprinde un recital extraordinar de chitară clasică, Concursul național de chitară electrică, Workshopul de Luterie sau Concerte Tribut to the Beatles. Evenimentul a inceput in aceasta seara, la ora 18.00, cu un concert la Primaria Iasi.

IAȘI Guitar Festival 2018 se anunta un moment cultural de excelenta mai ales ca la Iasi au ajuns deja multi invitați speciali! Chiar in aceste momente, in sala Vasile Pogor a Primariei Iasi se aud acordurile clasice.

Petran Paveliuc, directorul festivalului, sustine ca evenimentul ii pune in lumina si pe tinerii talentati ai Iasului. Invitatii zilei sunt foarte incantati ca participa si anul acesta la festivalul chitarelor.

Intrarea este liberă pe tot parcursul festivalului iar printer organizatorii IAȘI Guitar Festival se numara Casa de Cultură a Studenților Iași, Asociația „Excelență pe Portativ” in parteneriat cu Primaria Iasi si Universitatea de Arta “George Enescu”.