Week end negru pe sosele tarii. Cel putin 18 morti si peste 40 raniti

Sharing is caring!

Peste 25 evenimente rutiere au avut loc in acest week end pe soselele din Romania. Vorbim despre drumurile nationale si autostrazi, fara a lua in calcul drumurile judetene si comunale. Bilantul accidentelor, cel putin 18 persoane au murit iar peste 40 au fost ranite.

Vineri, 4 Octombrie:

Ora 06.00 – judetul Hunedoara, DN 66, localitatea Bacia:

– Coliziune între un microbuz  şi un autotren, pe fondul unei depăşiri neregulamentare efectuate de conducătorul microbuzului. În urma impactului, doua persoane au decedat si doua au fost ranite grav. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor medicale şi a celor de la descarcerare.

Ora 6.30 – judetul Dambovita, DN 72, localitatea I.L Caragiale:

– Conducătorul unui autotren, pe fondul neadaptării vitezei în condițiile unui carosabil umed, a părăsit partea carosabilă, a acroșat un alt autotren ce se deplasa pe sensul opus și a intrat în gardurile laterale ale caselor. Evenimentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unei persoane. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri, circulația fiind deviată pe străzi adiacente.

Ora 7.50 – judetul Vrancea, DN 2, localitatea Golesti:

– A avut loc un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, pe fondul unui carosabil umed. Evenimentul s-a soldat cu ranirea unei persoane. Traficul rutier s-a desfasurat pe un fir alternativ pentru a permite interventia autospecialelor.

Ora 8.25 – judetul Brasov, DN1, localitatea Codlea:

– Conducatorul unei autoutilitare a pastruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu doua autoturisme, ulterior rasturnandu-se in afara partii carosabile. Evenimentul s-a soldat cu ranirea a trei persoane carora li s-a acordat ingrijiri medicale la fata locului.

Ora 8.45 – judetul Vrancea, DN2D, iesire din Focsani:

– Coliziune intre un autoturism si un microbuz. Evenimentul s-a soldat cu ranirea unei persoane.

Ora 10.00 – judetul Hunedoara, Autostrada A1, in apropiere de Simeria:

– A avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Evenimentul s-a soldat cu rănirea unei persoane.

Ora 10.40 – judetul Ilfov, localitatea Jilava:

– Pe fondul neacordării de prioritate, a avut loc o coliziune între două autoturisme. Evenimentul s-a soldat cu rănirea ușoară a două persoane.

Ora 10.50 – judetul Valcea, DN7, localitatea Budesti:

– A avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autocamioane și un autoturism. Evenimentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane;

Ora 11.50 – judetul Arges, DN 7, localitatea Moraresti:

– Conducătorul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei în curbă, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Evenimentul s-a soldat cu rănirea ușoară a două persoane.

Ora 13.00 – judetul Mures, DN 14, localitatea Danes:

– Accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Evenimentul s-a soldat cu rănirea unei persoane.

Ora 13.30 – judetul Arad, DN 7, localitatea Batuta:

– Pe fondul neacordării de prioritate, conducătorul unui autocamion a intrat în coliziune cu un alt autocamion. Evenimentul s-a soldat cu rănirea unei persoane.

Ora 15.05 – judetul Arges, DN 7, localitatea Moraresti:

– Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil umed, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren. Evenimentul s-a soldat cu rănirea a două persoane.

Ora 19 – judet Maramures, DN 18, localitatea Moisei:

– Conducătorul unui autocamion nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed, iar într-o curbă a derapat și a lovit un autoturism care circula regulamentar pe sensul opus. În urma impactului, nicio persoană nu a fost rănită. Circulația rutieră a fost deviată pe DJ 186.

Ora 21.30 – judet Brasov, DN 13, localitatea Fiser:

– Conducătorul unui autotren, pe fondul oboselii acumulate, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit în decor, ajungând de-a curmezișul pe partea carosabilă. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite.

Sambata, 5 Octombrie:

Ora 06.00 – judet Ialomita, DN2A, localitatea Balaciu:

– Coliziune frontala între un TIR şi un microbuz, in care se aflau mai multi angajati Mega Image. Potrivit ultimului bilanţ, zece persoane au decedat, iar alte şapte au fost rănite grav.

Ora 13.40 – judet Bihor, DN 76, localitatea Ceica:

– Accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, trei persoane au fost rănite (aparent, uşor). Circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri.

Ora 19.30 – judet Vrancea, DN 2, in zona Marasesti:

– A avut loc o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, o persoană a fost rănită.

Ora 22.10 – judet Timis, DN6, localitate Tomnatic:

– Un autoturism a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a ieşit în decor şi s-a izbit de un pom de pe marginea drumului. În urma impactului, două persoane au decedat, iar alta a suferit leziuni grave. Circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri.

Duminica, 6 octombrie:

Ora 8.30 – judet Cluj, DN1, localitatea Ciucea:

– Un autocamion a derapat și a blocat un fir de circulație. Evenimentul nu s-a soldat cu victime

Ora 9.55 – judet Gorj, DN 66, localitatea Bumbesti Jiu:

– Pe fondul unei depășiri neregulamentare, pe un sector de drum în curbă, un autoturism a intrat în coliziune cu alte două autovehicule, apoi s-a răsturnat într-o rigolă. Două persoane au fost rănite ușor.

Ora 11.30 – judet Sibiu, DN1, intre localitatile Vestem si Bradu:

– Pe fondul neadaptării vitezei în curbă, pe un carosabil ud, autovehiculul, în care se afla doar conducătorul auto, s-a răsturnat. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Ora 13.20 – judet Bacau, DN2F, localitatea Plopana:

– Două persoane au fost rănite, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Ora 13.30 – judet Iasi, DN28, localitatea Baltati:

– Un autoturism Opel in care se aflau 4 persoane a fost spulberat de un SUV. Martorii sustin ca Opelul a derapat si a patruns pe contrasens. 4 persoane au decedat iar 2 au fost ranite

Ora 16, – judet Brasov, DN 1, localitatea Timisu de Sus:

– Impact intre doua autoturisme, doua persoane au fost ranite

Ora 16.15 – judet Sibiu, DN7, localitatea Lazaret:

– Eveniment rutier nesoldat cu victime, în care au fost implicate trei autovehicule.

 

 

shares