Week end cu apa calda si caldura la Pascani

calorifer-caldura

Regia de termoficare din Pascani a incheiat un nou contract cu un alt furnizor de gaz, Tinmar Energy. RAGCL Pascani a achitat in avans suma alocata de la bugetul local dupa ce s-a majorat subventia la caldura dar trebuie sa stinga datoriile catre fostul furnizor de gaze, ce nu a fost de acord cu reesalonarea platilor.

”Având în vedere faptul că se înregistrează temperaturi exterioare coborâte și pentru sfârșitul de săptămână se prognozează de asemenea temperaturi scăzute, am luat decizia de a furniza energie termică și apă caldă tuturor clienților de la blocurile branșate la sistemul centralizat de termoficare, chiar dacă în unele condominii se înregistrează debite restante”, a declarat Gelu Nedelcu, directorul RAGCL Pașcani, pentru newspascani.

Totusi, de saptamana viitoare, clientii cu datorii care nu vor achita sau nu vor semna procese verbale de esalonare la plata a datoriilor nu vor mai primi apa calda si caldura. In prezent, aproape 100 scari de bloc au datorii de peste 100.000 lei.

Timp de o luna de zile, aproape 10.000 oameni au indurat frigul in apartamente si nu au beneficiat de caldura. Momentan, 2400 apartament se mai afla la sistemul public de termoficare.