Webhelp Romania creeaza noi locuri de munca la Iasi

webhelp-1

Lider european în sectorul BPO, Webhelp își continuă strategia de dezvoltare în România și îşi adaugă în portofoliu un nou client, gigant american, specializat în servicii și produse de internet, cloud computing, software și hardwareși tehnologii de publicitate online. Astfel, compania cu sediul în Piaţa Victoriei, recrutează, mai nou, şi specialişti IT.

În următoarele şase luni, Webhelp recrutează peste 300 de specialişti dintre care: 52 din domeniul IT, 30 de profesionişti din domeniul Financiar-Contabil, Resurse Umane, cu sau fără experienţă de coordonare şi peste 250 de specialişti BPO, ce vor deservi companii lider de piaţă din industriile Fintech, Retail, Telecom şi Travel.

„Contrar tendinţei din industria noastră, pandemia a însemnat pentru Webhelp clienţi noi, capabilităţi noi şi o echipă extinsă. Din martie 2020 şi până în prezent, 5 branduri globale importante au avut încredere în profesionalismul nostru şi ne-au ales pentru a le gestiona relaţia cu clienţii. Iată că, mulţumită acestui nou client, accesăm un nou sector de activitate pentru noi, cel IT. O oportunitate majoră pentru businessul nostru de a fructifica şi pune în valoare expertiza noastră în tehnologie, şi o ocazie fantastică pentru cariera specialiştilor IT, ce vor alege să ni se alăture şi să lucreze pentru acest client Webhelp.”, declară Raluca Leonte, Director General Webhelp România.

Cele mai multe oportunităţi sunt pentru candidaţii care cunosc engleza, franceza, italiana, spaniola sau germana, dar şi vorbitorii de rusă, polonă, neerlandeză, turcă, greacă, cehă sau slovacă au la dispoziţie un  numar generos de poziţii. O echipă de vorbitori a peste 16 limbi straine urmează să fie recrutată în lunile următoare.

„Din totalul de peste 300 de joburi disponibile, 200 se adresează candidaţilor aflaţi la început de carieră sau proaspeţilor absolvenţi, cu potențial de învățare, motivați, cu atitudine pozitivă și spirit de echipă. 150 dintre acestea sunt deschise la sediul din Bucureşti, restul de 150 de poziţii vacante fiind în sediile din Iaşi, Galaţi şi Ploieşti. Peste un sfert din totalul de joburi vacante sunt în regim de telemuncă. Este un model pe care intenţionăm să îl perpetuăm şi să îl adaptăm în funcţie de dorinţele şi nevoile echipei noastre.”, a precizat Oana Roman, Directorul de Resurse Umane al companiei.

De la începutul pandemiei şi până acum, Webhelp a creat peste 500 de noi locuri de muncă. Peste 70% dintre angajaţii companiei îşi desfăşoară activitatea în regim de telemuncă.

Webhelp este prezent în România de 21 de ani, cu o echipă de peste 2000 de oameni ce lucrează în cele 4 sedii de la Bucureşti, Iaşi, Ploieşti şi Galaţi.