WC-uri fără pereți, la Liceul Traian Vuia din Craiova. Olguța: „Condiții excelente de educație”

Parterul, etajul întâi și spălătoria Liceului Traian Vuia din Craiova au fost renovate, fiind complet refăcute grupurile sanitare, a anunțat primarul Lia Olguța Vasilescu pe Facebook. A șters însă repede postarea, după reacțiile la WC-urile pentru elevi fără pereți.

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a scris pe Facebook că parterul, etajul I și spălătoria Liceului Traian Vuia au fost renovate, fiind complet refăcute grupurile sanitare. Însă toaletele pe care elevii ar urma să le folosească au fost instalate una lângă alta, fără a fi despărțite pentru a oferi intimitate.

Postarea edilului a fost făcută miercuri, 12 iulie, iar vineri, 14 iulie, imaginile cu WC-urile noi au fost șterse, relatează digi24.ro.

„Parterul, etajul I și spălătoria Liceului Traian Vuia au fost renovate, fiind complet refăcute grupurile sanitare, unde au fost schimbate gresia și faianța, încăperile comune, dar și sălile de clase, unde s-au efectuat reparații la nivelul zidăriei și tencuielii.

Peste tot a fost montat covor PVC nou, s-au schimbat instalația electrică și corpurile de iluminat, iar tocăria interioară a fost schimbată.

Parterul clădirii este, în acest moment, folosit de grădinița Ion Creangă, a cărei clădire a intrat în renovare totală printr-un proiect finanțat din fonduri europene. După această perioadă, sălile de clasă vor fi iarăși ocupate de către elevii de liceu.

Continuăm să investim în școlile craiovene pentru a asigura condiții excelente de educație copiilor noștri!”, a scris primarul Lia Olguța Vasilescu pe Facebook, miercuri, 12 iulie. 

Postarea de pe Facebook a fost însoțită de fotografii cu rezultatul renovării, însă pozele inițiale în care se pot vedea toaletele așezate una lângă alta, fără a fi despărțite în niciun fel, au fost șterse vineri, 14 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *