Vremea din vremuri

Sharing is caring!

Si daca vremurile sunt agitate si din punct de vedere meteorologic ne asteptam la instabilitate. Cuptor iese din scena pe sub umbrele si Se anunta inca o saptamana ploioasa, cel putin pana joi. Meteorologii au prelungit codul galben de ploi până miercuri dimineața. Atenționarea este valabilă până pe 1 august, ora 9.00.

Ploua dimineata, ploua seara, noaptea ne bate in geam ploaia iar codurile se desfasoara cu o rapiditate ametitoare. Conform masuratorilor este cea mai ploioasa vara din ultimii 10 ani cu ploi abundente si fenomene extreme si, conform prognozelor, si luna august va fi bogata in precipitatii.

Abia finalul saptamanii ne-ar putea gasi la plaja, fara teama ca vreo ploaie de toamna ne va strica toata distractia. O alta veste proasta este ca județul Iași se va afla de astazi, de la ora ora 16.00
pana miercuri, 1 august ora 12.00 ,sub avertizare hidrologică cod portocaliu de inundații. Avertizarea vizează bazinul superior al râului Bârlad, afluenții râului Siret și cei ai Jijiei, inclusiv râul Bahlui.

shares