VREMEA de Revelion și Sfântul Ion va fi ca în povești. Cele mai ciudate temperaturi din ultimii ani

Vremea de Revelion și Sfântul Ion va fi ca în povești, cu m ult Soare. Cele mai ciudate temperaturi din ultimii ani se vor afla în cea mai mare parte a țării.

Vremea de Revelion și de Sfântul Ion va fi una extrem de caldă, ca în povești. Se anunță ceel mia ciudate temperaturi din ultimii ani, deoarece va fi foarte cald în toată țara.

Astfel, temperaturile vor sări, ziua,d e 10 grade deși ele ar trebui să fie de maxim zero grade.

Moldova

Vremea va fi deosebit de caldă până în data de 2 ianuarie, chiar dacă vor fi uşoare variaţii termice de la o zi la cealaltă, astfel că temperaturile maxime vor avea medii între 8 şi 14 grade, iar cele minime între 2 şi 6 grade, apoi va intra într-un proces de răcire ce va conduce la valori, mediate regional, diurne de 4 grade şi nocturne de -2 grade.

În prima săptămână de prognoză precipitaţiile se vor semnala cu totul izolat, dar există probabilitatea extinderii acestora după data de 1 ianuarie.

La munte

Vremea va fi neobişnuit de caldă pentru acest anotimp în prima săptămână de prognoză, când mediile temperaturilor maxime vor varia între 4 şi 8 grade, iar ale minimelor între -2 şi 2 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *