Vreau sa fiu student la USAMV!

Foto_USAMV

La Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi era astazi forfota mare. Viitorii studenti erau pregatiti cu dosarele de inscriere iar emotiile unui nou inceput erau peste tot. Pentru anul 2018 USAMV Iași oferă peste 1000 de locuri finanțate de la bugetul de stat și cu taxă, în cadrul a 16 programe de studiu la licență la cele patru Facultăți: Agricultură, Horticultură, Zootehnie şi Medicină Veterinară.

Holurile erau pline de student si de viitorii studenti, astazi la USAMV , iar tinerii abia asteptau validarea dosarului. Facultatea de Agricultură, de Horticultura, de Zootehnie sau cea de Medicină Veterinară sunt cautate de cei care stiu ca aici vor beneficia de multiple posibilităţi de pregătire în afara ţării, mobilităţi Erasmus+ și stagii de practică în țară sau străinătate, în urma cărora pot fi obţinute competențe specifice programului urmat.

Și în acest an, USAMV Iași oferă posibilitatea candidaților de a se înscrie și on-line pe platforma http://admitere.uaiasi.ro/, care este disponibilă celor ce doresc să utilizeze această facilitate. După afișarea rezultatelor, candidații care au obținut un loc la facultatea dorită trebuie să se prezinte la sediul USAMV Iași pentru a se înmatricula. Inscrierile continua pana pe 21 iulie.