Vrancea | Un tanar inarmat, insotit de un caine de lupta fara botnita, retinut de politisti

Azi noapte, in jurul orei 01.26, politistii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe B-dul Unirii din municipiul Focșani se află o persoană care ar avea asupra sa un pistol. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, unde au depistat un tânăr care era însoțit de un câine de luptă, fără botniță.

Tânărul a fost verbal somat verbal să pună botnița animalului și să se conformeze solicitărilor polițiștilor. Întrucât acesta nu s-a supus somație, polițiștii sprijiniți de lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea au procedat la încătușarea bărbatului, care ulterior a fost condus la sediul Poliției Municipiului Focșani, fiind identificat în persoana unui tânăr de 30 de ani.

Totodată, bărbatul a fost testat alcooltest, rezultat fiind de 2,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea asupra acestuia a fost găsită o armă neletală de tip airsoft, fără muniție și care se nu se supune autorizării.

Bărbatul fost internat la o unitate spitalicească de pe raza municipiului Focșani, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!