Vrancea | Un tânăr de 29 de ani a fost prins drogat la volan pe o stradă din Focșani

general-politia-e1624777517419

În cursul nopții trecute, în jurul orei 01:45, polițiștii Biroului Rutier Focșani au oprit în trafic un autoturism care circula pe Calea Moldovei.

Bărbatul de 29 de ani, din municipiul Tecuci, care se afla la volan, avea un comportament specific consumatorilor de substanțe psihoactive, aparatul Drugtest indicând rezultat pozitiv pentru THC.

În autoturism a fost identificat și un bărbat, de aceeași vârstă, proprietar al autoturismului.

De asemenea, la efectuarea controlului autoturismului, au fost identificate o cutie ce conținea patru muguri de culoare maro cu miros înțepător şi trei recipiente din plastic, în care se aflau resturi vegetale de culoare galben-verzui, cu miros înțepător precum și un dispozitiv de mărunțit, tip grinder.

După efectuarea controlului, bărbatul care se afla la volan a fost condus de polițiști la spital, iar testul preliminar pentru determinarea substanțelor psihoactive, a indicat o valoare pozitivă la rubrica THC(cannabis).

Conducătorului auto i-au fost recoltate ulterior mostre biologice, în vederea determinării substanțelor psihoactive.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere (încredințare).