Vrancea | Un tânăr de 27 de ani a fost depistat în flagrant, în timp ce încerca să comercializeze cannabis

CCO 17 NOV

Polițiștii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 27 de ani, bănuit de trafic și consum ilicit de droguri de risc și mare risc.

Ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea au depistat în flagrant un bărbat, de 27 de ani, din județul Galați, în timp ce încerca să comercializeze 20 gr. cannabis .

Din cercetări a reieșit că, de la începutul acestui an și până în prezent, un bărbat din județul Galați, ar fi procurat droguri atât pentru consum propriu, cât și pentru comercializarea către alte persoane.

Trei mandate de aducere au fost puse în executare, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Vrancea, pentru audieri.

În urma analizării materialului probator administrat în cauză,  D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea a dispus împotriva celui în cauză măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de trafic și consum ilicit de droguri de risc și mare risc.