Vrancea | Un pacient a snopit in bataie personalul medical de la Spitalul Judetean din Focsani

Angajatii Sectiei de Psihiatrie a Spitalului de Urgenta “Sf. Pantelimon” din Focsani au sunat la Politie in aceasta dimineata, in jurul orei 3.00 intrucat un pacient a luat la bataie doi asistenti medicali. Oamenii legii au fost nevoiti sa-l imobilizeze pe agresor, acesta aflandu-se sub influenta drogurilor.  Unul dintre ei a fost lovit in zona capului iar celalalt s-a ales cu mandibula rupta.

“Ambii asistenți medicali au fost loviți în zona capului, au traumatisme craniene. Unul a rămas internat în spital, celălalt are mandibula ruptă. În timpul incidentului, un asistent medical a fost inconștient o scurtă perioadă de timp din cauza loviturilor primite. Pacientul agresiv s-a urcat pe paturi, a lovit cu pumnii, a aruncat cu obiecte. Sunt și pagube materiale, dar mai importantă este starea de sănătatea colegilor noștri”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Vrancea, Alina Cosma.

Agresorul, in varsta de 30 ani a fost eliberat recent din inchisoare dupa ce a ispasit o pedeapsa de trafic de droguri si viol.