Vrancea | Un bărbat a sărit la bătaie la un polițist și acum are patru capete de acuzare

catuse-arest-696x418

Un bărbat,  de 37 de ani, din comuna Sihlea, este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 4 octombrie  a.c., ora 22.30,  polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sihlea  au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității liniștea locuitorilor este tulburată de muzică difuzata  la intensitate ridicata,de către      

un bărbat.

Pe fondul sesizării, unul dintre agenții de poliție care s-au deplasat la imobilul respectiv , a solicitat proprietarului să oprească muzica.

Una dintre persoanele care se aflau la imobilul respectiv, un bărbat de 37 de ani, a devenit agresiv, aruncând cu pietre.

De asemenea, bărbatul ar fi lovit  agentul de poliție cu pumnul, provocându-i acestuia leziuni la nivelul membrelor superioare.

Cel în cauză ar fi pătruns fără drept in curtea unui imobil și s-ar fi manifestat agresiv față de două persoane, tulburând ordinea și liniștea publică .

Ulterior, polițiștii prezenți la fața locului  au intervenit prompt, procedând la imobilizarea și internarea acestuia la o unitate medicală.

Agentul de poliție nu a suferit leziuni care să necesite asistență medicală de specialitate.