Vrancea | Trei persoane disparute, gasite de politisti

politisti

La data de 23.08.2019, ora 09:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Golești au fost sesizați de o femeie, din comuna Garoafa, cu privire la faptul că începând din data de 17 august nu mai știe nimic de nepoata ei, în vârstă de 16 ani, aceasta având telefonul închis.

În urma verificărilor efectuate, minora a fost identificată pe raza municipiului Focșani și încredințată familiei. În această perioadă tânăra nu a fost victima vreunei infracțiuni.

La data de 24 august, ora 22 00 , polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că în ziua respectivă, fiica sa, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu înspre locuința bunicii sale și nu a revenit.

În urma verificărilor efectuate, minora a fost identificată de către polițiști pe raza orașului Mărășești, împreună cu prietenul ei. Aceasta a fost încredințată mamei, nefiind victima vreunei infracțiuni.

La data de 24 august, polițiștii Secției de Poliție Rurală Nănești au fost sesizați telefonic de către o femeie, din comuna Bălești, despre faptul că la data de 21 august, în jurul orei 19 00 , fiul ei, în vârstă de 43 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a revenit.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii l-au depistat pe bărbatul în cauză la o stână dintr-o comună din apropiere, acesta nefiind victima vreunei infracțiuni.