Video Vrancea | Trei bărbați au fost arestați pentru trafic de droguri de mare risc

WhatsApp Image 2021-06-28 at 16.41.38

Ieri, polițiștii Vrancea au depistat trei bărbați, în timp ce ar fi comercializat droguri de mare risc. Aceștia au fost depistați în flagrant delict, fiind vorba de trei bărbați, de 21, 37 respectiv 42 de ani, din județul Galați, în timp ce ar fi încercat să comercializeze 10 grame de droguri de mare risc, respectiv cocaină.

În aceeași zi, pentru documentarea și probarea activității infracționale a celor 3 persoane, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție la locuințele deținute de aceștia, fiind descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 45 de grame de cocaină, 5.020 de lire sterline, 400 de euro și 9.000 de lei, susceptibili a proveni din vânzarea de droguri.

Cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi distribuit, către persoane din Vrancea și Galați, droguri de mare risc, pe care le-ar fi procurat din Belgia. Șapte mandate de aducere au fost puse în aplicare. De asemenea, a fost dispusă măsura sechestrului asigurător asupra unui autoturism și 8 telefoane mobile. În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru trafic și consum ilicit de droguri de mare risc.

Astăzi, cei trei vor fi prezentați magistraților Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.