Vrancea | Tragedia de la Slobozia Ciorăşti, 3 bărbați reținuți

Sharing is caring!

Trei bărbaţi din Vrancea şi Bacău, bănuiţi de uciderea omului de afaceri de la Slobozia Ciorăşti, au fost reţinuţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit unor surse judiciare.

Barbatii au vârste cuprinse între 28 şi 47 de ani ,unul dintre ei fiind eliberat condiţionat din închisoare în luna iulie 2018.Au fost identificaţi în cursul zilei de luni, la Vama Nădlac, în timp ce încercau să părăsească tara.

Cei trei au fost aduşi, luni noaptea, la Focşani, pentru continuarea cercetărilor.

Doi suspecți sunt Gheorghe Vasile Văscăuţanu, în vârstă de 28 de ani, din Adjud, şi Bogdan Ionuţ Sprînceană, din satul Slobozia, comuna Urecheşti, judeţul Bacău. Cel de-al treilea suspect este Marius Daniel Cruceanu, din Adjud, acesta fiind doar şoferul autoturismului cu care asasinii l-au urmărit pe afaceristul din Vrancea.

Conform unor surse din anchetă, cei doi asasini, Gigi Văscăuţanu şi Bogdan Ionuţ Sprînceană, au folosit două arme, respectiv una de calibrul 5,6mm şi una de calibrul 9mm.

Va reamintim ca un om de afaceri în vârstă de 61 de ani, patronul mai multor case de schimb valutar din Focşani, a fost găsit decedat într-un autoturism, vineri seara, pe raza comunei Slobozia Ciorăşti. Bărbatul prezenta două plăgi prin împuşcare, iar în maşina acestuia au fost găsite, potrivit procurorilor, sume importante de bani.

shares