Vrancea | Tineri retinuti dupa ce au intrat mascati in casa unui batran si i-au furat banii prin amenintare

La data de 21 aprilie, polițiștii au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că în cursul nopții precedente, în jurul orei 02.00, trei persoane necunoscute, cu fețele acoperite, ar fi pătruns în locuința unui octogenar din comuna Garoafa unde, sub amenințare, i-ar fi sustras suma de 2500 lei și un telefon mobil, după care ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, iar în urma investigațiilor efectuate, ieri, 22 aprilie, au identificat cei trei bănuiți, cu vârste de 19, 20 respectiv 25 de ani.

Totodată, polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare în orașul Mărășești, în urma cărora au identificat telefonul mobil sustras.

În urma administrării probatoriului în cauză, cele 3 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astăzi, 23 aprilie, cei în cauză au fost prezentați în fața magistraților, care au dispus față de aceștia măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cei în cauză se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *