Vrancea | Tânăr de 18 ani, arestat 30 de zile pentru viol

arestat

În cursul nopții trecute, polițiștii din cadrul Secției 4 Politie Rurală Adjud au reținut un tânăr de 18 ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tâlhărie în formă calificată.

În fapt, în cursul zilei de ieri, în intervalul 17.00-18.00, tânărul de 18 ani, s-ar fi deplasat la locuința victimei situată în comuna Păunești, ar fi pătruns în imobil, deși victima i-a cerut să plece și sub amenințare, ar fi forțat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale și ar fi deposedat-o, prin amenințare, de o sumă de bani.
După comiterea faptelor, acesta ar fi părăsit locuința, fiind identificat în scurt timp de polițiști și condus la sediul poliției pentru cercetări.

Astazi, 9 octombrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Adjud a dispus față de acesta măsura arestării preventive pe o perioada de 30 de zile.
Bărbatul în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului.
Polițiștii Secției Nr. 4 Poliție Rurală Adjud din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.