Vrancea | Retea prinsa in flagrant cu droguri si biciclete de concurs furate

bicle

Politistii din Vrancea au prins in flagrant 4 barbati care incercau sa vanda mai multe biciclete scumpe furate din Franta de la o echipa de ciclism. Acestea au fost furate in urma cu 5 zile iar valoarea celor 22 biciclete ajungea la 600.000 euro.

Gruparea incepuse la inceputul anului cu introducerea de cocaina in tara, care era vanduta in judetele Vrancea si Bacau. Ieri au fost efectuate 14 perchezitii domiciliare unde au fost gasite bicicletele, sume de bani, ecrane interactive dar si hasis. Cei 4 membri ai retelei au fost retinuti pentru 24 ore.

Burlan Zorel – Cms. Sef IPJ Vrancea:Politistii vranceni desfasurau activitati operative cu privire la cei 4 suspecti in cadrul unui dosar penal si consum de droguri de mare risc, ocazie cu care s-a sesizat ca acestia avea o activitate de vanzare a unor biciclete care au fost furate in urma cu cateva zile de pe teritoriul Frantei. Actiunea de prindere in flagrant a fost organizata cu operativitate iar suspectii au fost opriti in trafic in timp ce se deplasau cu o parte dintre biciclete pentru a fi valorificate”.