Vrancea | Reglare de conturi intre doua familii de romi din Focsani. 14 persoane au fost audiate, 5 arestate

mde

mde

Aseara, în jurul orei 22.00, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin apel 112 despre un scandal pe bulevardul Unirii, în zona Centrului Militar Zonal Vrancea. La fața locului au intervenit echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea și Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, care au aplanat conflictul. De asemenea, 14 persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Focșani pentru audieri.

Din cercetările efectuate de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Focsani rezultă că ar fi fost vorba despre o altercație spontană între două grupuri de persoane, pe fondul unor neînțelegeri familiale.

Patru persoane au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară internarea acestora întrucât leziunile au fost superficiale. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 371 din Codul Penal.

În urma probatoriului administrat în cauză, în cursul zilei de astăzi s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore a cinci persoane din grupul celor conduse la sediul Poliției Municipiului Focșani pentru audieri, urmând ca la data de 5 iulie, acestea să fie prezentate Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto si Video: Monitorul de Vrancea