Vrancea | Probleme de trafic în zona podului de la Naruja după o viitura a unui parau

Vicepreședintele CJ Vrancea, Ionel Cel-Mare, a purtat aseară discuții cu constructorul care realizează lucrările de reabilitare la podul de la Năruja, de pe DJ 205 D, pentru deblocarea traficului rutier în zonă, având în vedere faptul că s-a produs o viitură pe pârâul Năruja.

După discuțiile cu constructorul, acesta a acceptat să deschidă circulația pe un singur fir, urmând ca după retragerea apei să se refacă întreaga rută ocolitoare din zona podului de la Năruja.

Reamintim că, la podul respectiv au loc lucrări de reabilitare și consolidare, din acest motiv realizându-se în urmă cu câteva luni o rută ocolitoare, prin albia râului, până la finalizarea investiției.

„Am reușit să rezolvăm problema traficului în zonă, iar acum șoferii pot circula, fără a exista blocaje. Le mulțumim oamenilor pentru înțelegere și îi asigurăm că permanent suntem în legătură atât cu constructorul, cât și cu celelalte instituții care au fost avertizate cu privire la fenomenele meteorologice de astăzi”, a precizat Ionel Cel-Mare, vicepreședintele CJ.

În urma discuțiilor avute la nivel inter instituțional, circulația nu este permisă, deocamdată, camioanelor de mare tonaj, din cauza riscurilor existente. Se asteapta retragerea apei pârâului pentru reluarea completă a traficului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *