Vrancea | Primarul din Mărășești a dat afară echipa de control după ce a fost prins fără mască. DSP Vrancea: A spus că acolo el decide

MCZoPTQ0MCZoYXNoPWM2M2M4ZGY2ZjJjZTU2YWY5N2MxZGM0ZDRmYTA1YTUy.thumb

Primarul localității Mărășești, Valerică Chitic, a dat afară din sediul primăriei echipa de control de la DSP și IPJ Vrancea, după ce a fost surprins fără mască în interiorul instituției.

Incidentul s-a petrecut în 30 octombrie și a fost discutat în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vrancea.

Ehipa de control, formată din angajați ai DSP și ai IPJ, au constatat că la Primăria Mărășești, nu purtau mască nici primarul, nici viceprimarul, nici secretara.

În cursul zilei de 30 octombrie 2020, un angajat al Direcției de Sănătate Publică Vrancea și un agent al IPJ Vrancea au vrut să verifice modul de respectare a măsurilor de siguranță epidemiologică în instituțiile publice, respectiv Primăria Mărășești.  

Întrebat de ce nu poartă mască, primarul a răspuns că în instituție el hotărăște, se arată într-o postare făcută publică de DSP Vrancea pe pagina de Facebook.