Vrancea | Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu pică Bacul din nou

Daniel Moroșanu

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, ar fi trebuit să susțină astăzi proba la Limba și Literatura Română a examenului de Bacalaureat, însă, potrivit unor surse, acesta nu s-a prezentat la prima probă din 2021 pentru că nu se simțea pregătit.

Proba de Limba și Literatura Română este singura pe care Daniel Moroșanu trebuie să o susțină pentru a absolvi, întrucât a picat cu nota 3.60. Moroșanu a luat 7,55 le Istorie și 8,65 la Geografie.

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, în vârstă de 43 de ani, a absolvit în urmă cu câțiva ani Liceul „Simion Mehedinți” din Vidra, la seral. El declara recent că a făcut meditații la Limba Română.

„M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul școlii ceea ce predau profesorii la meditații. Cred că ar trebui mai multă implicare și determinare din partea lor. Sunt foarte mulți care fac lucrul ăsta și pentru a nu mai face loc pentru meditații după ore. Dacă copiii și-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranță n-ar mai avea nevoie de meditație”, spunea el.