Vrancea | Percheziții la hoții de buzunare

hoyi

În această dimineață, polițiștii Biroului de Investigații Criminale  au descins la două locuințe ale unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din buzunare. 4 persoane au fost conduse la sediul poliției  pe bază de mandate de aducere.

La primele ore ale dimineții, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Focșani, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare 2 mandate de  percheziții domiciliare, în municipiul Focșani.

Forțele de ordine au descins la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor furturi din buzunare,  săvârșite în perioada octombrie – decembrie a.c..

4 persoane au fost conduse la sediul poliției, pe bază de mandate de aducere, pentru audieri, fiind de asemenea ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni din infracțiuni.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.