Vrancea: O mașină a fost implicată într-un accident rutier în localitatea Vulturu. Polițiștii au găsit în autoturism peste 3.000 de țigări de contrabandă

WhatsApp Image 2022-07-26 at 09.50.53

La data de 26.07.2022, în jurul orei 03.00, pe DN 23, pe raza localității Vulturu, un conducător auto, care se deplasa din direcția Brăila, către Focșani, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând apoi în coliziune frontală cu un alt autoturism, care circula regulamentar din sens opus.
În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a doi tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 25 de ani, pasageri în cel de-al doilea autovehicul. Aceștia au fost transportați la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare.
Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști la fața locului, în primul autoturism au găsit o cantitate de peste 3000 de pachete de țigări, presupuse a proveni din activități de contrabandă.
Cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vrancea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani.