Vrancea | O mama si doi copii loviti pe o trecere de pietoni din Adjud de masina condusa de un sofer de 84 ani

În jurul orei 10.40, un bărbat în vârstă de 84 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din Adjud, pe sensul către Bacău, a surprins și accidentat o femeie de 27 de ani care se angajase în traversare pe marcajul pietonal alături de doi minori de 3 și 4 ani.

Pietonii au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijri medicale. Testarea cu etilotestul a fost negativă, în cazul conducătorului auto.

„Mămica avea traumatism cranian și traumatism abdominal și a fost preluată și transportată inițial la Centrul de Primiri Urgențe Adjud. Ambii minori cu traumatisme craniene deschise au fost preluați și transportați la Centrul de Primiri Urgențe Adjud. Cele trei victime ale accidentului rutier au fost ulterior preluate de trei echipaje SAJ Vrancea și transportate la Spitalul Județean Focșani Unitatea de Primiri Urgențe”, potrivit SAJ Vrancea.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *