Vrancea: O femeie de 77 de ani a cazut intr-un parau. Era disparuta de ieri seara

femeie de 77 de ani, cunoscută cu afecțiuni medicale, plecată de la domiciliu, din comuna Dumitrești, în data de 3 iulie 2024, ora 14.00 , a fost salvată de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugești, în cursul zilei de astăzi, 4 iulie a.c.

La data de 3 iulie a c., ora 21.30, poliţiştii din Gugești au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la dispariția femeii.

La nivelul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost constituite imediat echipe mixte de căutare-salvare, formate atât din polițiști cât și din jandarmi, pompieri și voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Dumitrești. De asemenea, la căutări au participat și săteni, dornici să își ajute vecinii.

După o noapte de căutări pe raza întregii comune, polițiștii au găsit-o pe bătrână în viață, căzută într-un pârâu, la distanță de aproximativ un kilometru de locuința sa.

Femeia a fost transportată la spital, în stare conștientă, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare, unde a rămas internată.

Doar intervenţia imediată a echipelor de salvare a făcut ca femeia să nu-şi piardă viața, întrucât, în astfel de situaţii, fiecare minut contează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *